Ремонт старого чи купівля нового холодильника?

У самий непідходящий, як нам здається, момент, найчастіше влітку, ламається холодильник. І ми впадаємо у відчай, думаючи, що вночі нам ніхто його не відремонтує, що до ранку зіпсуються всі продукти. І тепер на наступний день замість того, щоб йти на улюблену роботу або піти з друзями в кафе, ми будемо півдня шукати де купити новий холодильник і який він повинен бути. Але, можливо, не все так погано і варто спочатку зрозуміти причину поломки та з'ясувати, що ж зламалося в старому холодильнику. Але самому цього робити не варто, щоб вже точно не доламати бідолаху. Можна просто зателефонувати до нас і зробити замовлення. Несправність ще не означає, що вашому агрегату, який служив вірою і правдою, вже пора на сміттєзвалище. Можливо, майстер впорається з несправністю за пару годин і знову буде холод, лід, свіжі ягоди та холодне пиво :)

Деякі поломки усуваються дуже швидко, але часом важко помітити що ж трапилося насправді. Буває, що всього лише був висмикнутий або пошкоджений шнур з розетки кимось з домашніх вихованців або сусідів, які зайшли на вогник.

Якщо причина не усувається або не зрозуміло, що трапилося, то варто зателефонувати майстру. Для початку необхідно буде сказати яка марка у вашого холодильника, якого він віку, а також модель вашого холодильника ​​— для більш детального розгляду заявки і якнайшвидшої постановки "діагнозу".

Вартість ремонту може бути різною. Тільки приїзд майстра і діагностика холодильника розставлять всі крапки над і прояснять фінансові витрати. Але не варто лякатися. Рахунок може бути й не таким великим і страшним як здавалося. У будь-якому випадку консультація з майстром дасть чіткішу інформацію про проблему і ціну ремонту.

Не варто шкодувати грошей на діагностику холодильника і тим більше самому намагатися лізти в "свята святих" морозного царства, якщо у вас немає навичок "ведення бою я таких умовах". Тому що грошей витратите не тільки на діагностику, а й на новий апарат.

Тому не зволікайте з ремонтом та довіртесь професіоналам ! Ваш старий холодильник ще зможе пожити і прослужити багато років.

Схожі статті
Наша адреса:
м. Івано-Франківськ. вул. Галицька, 1
Пишіть на:
Виклик майстра за телефонами: