Особливості ремонту холодильників Атлант

Особливості ремонту холодильників Атлант

Якість і надійність холодильників Атлант вже давно перевірені часом, реклами та хвалебних відгуків вони не потребують. Місткість, якість, сучасний дизайн зробили їх дуже популярними, проте час від часу і цей вид техніки потребує ремонту.

Виправити можна будь-яку поломку

Так, ремонт часом необхідний, тим більше що у когось холодильник служить вже багато років і потребує ремонту. Це нормально. Головне, що власники Атлантів знають — якщо раптом з побутовою технікою трапиться якась проблема (потече фреон, вийде з ладу конденсатор) здійснити ремонт холодильників атлант дуже просто — потрібно звернутися в спеціалізовану ремонтну службу, яка швидко усуне несправність і поверне холодильнику друге життя.

Завдяки досвіду, наявності сучасного діагностичного обладнання наші майстри швидко знаходять причину несправності та усувають її прямо на місці. Більшість служб сьогодні здійснює ремонт з виїздом до клієнта. Це зручно, оскільки перевозити настільки габаритну техніку як холодильник досить складно.

Як ми вже відзначили, марка «Атлант» є дуже поширеною (холодильники випускаються вже близько п'ятдесяти років!), Тому в будь-якому нормальному сервісному центрі є усі деталі. Це зручно. Адже доволі часто деякі елементи доводиться замінювати.

Види поломок і причини їх виникнення

Серед модельного ряду «Атлант» можна виділити двокамерний холодильник з двома компресорами. Це одна з найбільш вдалих моделей відомого виробника. Управління холодильною технікою ведеться в електронному режимі, проте в цьому і є причина частої поломки, а саме — електроніка іноді виходить з ладу, оскільки в порівнянні з механічним управлінням більшою мірою схильні небезпеки «згоріти» в результаті перепадів напруги. А такі перепади, як ми знаємо, трапляються досить часто.

Здійснюючи ремонт холодильників ми нерідко стикаємось саме з такою поломкою, тому наші майстри вже добре вивчили способи її усунення.

Ще одна часта причина звернення до ремонтної служби — вихід з ладу терморегулятора. Дана деталь є найважливішим елементом системи контролю температури. Терморегулятори є у всіх холодильниках, і кожен з них запрограмований так, що працює при певній температурі. Як тільки в камері холодильника підвищується температура, цей елемент дає компресора команду на запуск, і той починає інтенсивно виробляти холод. При температурі виставленого рівня датчик навпаки, відключає роботу компресора. При поломці терморегулятор просто змінюють на новий.

Несправності бувають різними, головне — довірити ремонт холодильника хорошим фахівцям, і вони обов'язково виконають свою роботу, і повернуть ваш холодильник до нормального режиму експлуатації.

Схожі статті
Наша адреса:
м. Івано-Франківськ. вул. Галицька, 1
Пишіть на:
Виклик майстра за телефонами: