Що не можна зберігати в холодильнику

Що не можна зберігати в холодильнику?

Напевно, холодильник є у всіх вдома. Як правило, в ньому ми зберігаємо всілякі продукти, які потрібні нам для того, щоб поїсти та набратися сил. Це звичайно все правильно і ми давно звикли до того, що холодильник у нас відповідальний «товариш» по продуктах. Але ось деякі люди вважають за краще зберігати в холодильнику не тільки продукти, а, наприклад медикаменти, що не є правильним. Що ж все-таки не варто зберігати в холодильнику?

Більшість фармацевтів стверджують, що багато медичних препаратів містять у своєму складі ефірні олії, наприклад кордіамін, валокордин. І коли такі ліки піддаються впливу низьких температур, то вони просто втрачають свої лікувальні властивості. Взагалі про умови зберігання препарату завжди потрібно читати в інструкції. Якщо там немає ніяких вказівок про те, що препарат має зберігатися при низьких температурах, то навіщо, так би мовити, випробовувати долю. Тримайте їх у який-небудь спеціальній коробочці якомога далі від сонячних променів.

Сьогодні продається велика кількість різноманітних лаків для нігтів. Всі вони мають різні кольори, а в деяких навіть містяться якісь всілякі «блистюльки», які просто зачаровують модних дівчат. Але тільки ось потрібно стежити, щоб вся ця краса в один прекрасний момент не застигла. Деякі модниці проблему загустіння лаку вирішують за допомогою холодильника, наївно думаючи, що він там не застигне. Але це не правда. Низькі температури ну ніяк не врятують навіть найдорожчий лак від загустіння. Краще придбати хороший розчинник, щоб він без проблем міг привести ваш лак в «почуття».

Зберігайте тільки продукти у своєму холодильнику. Навіщо займати в ньому місце зовсім непотрібними речами?

Схожі статті
Наша адреса:
м. Івано-Франківськ. вул. Галицька, 1
Пишіть на:
Виклик майстра за телефонами: