Капітальний ремонт холодильника

Капітальний ремонт побутового холодильника коштує досить дорого, іноді це може коштувати до 40 відсотків вартості нового холодильника. Робити це його необхідно в разі витікання холодоагенту, при необхідності заміни випарника, конденсатора або компресора.

Проводячи капітальний ремонт холодильника, необхідно виконати одну з головних процедур, видалити вологу з агрегату. Особливо ретельно необхідно виконати цю процедуру в сучасних холодильниках, що використовують сучасні холодоагенти.

Капітальний ремонт холодильника виконується в такому порядку:

  • Видаляємо холодоагент, який знаходиться в агрегатах під тиском в кілька атмосфер
  • Замінюємо несправну деталь на нову
  • Видаляємо повітря з агрегатів холодильника
  • Заповнюємо холодоагентом

З метою герметичності з'єднань все трубопроводи необхідно з'єднувати з деталями агрегату при дуже високій температурі.

Капітальний ремонт холодильника проводиться при витоку холодоагенту. Як правило, витік холодоагенту може статися з двох причин: неправильна експлуатація або заводський брак. Холодоагент може витікати через нещільні з'єднання деталей, мікроскопічні тріщини в трубопроводах і деталях холодильника, що призводить до недостатнього формування холоду в холодильнику.

Якщо у вашому холодильнику спостерігається дана несправність, то звертайтеся до нас. Наші фахівці виявлять місце витоку, застосувавши електронний прилад — шукач витоку і вживуть всіх необхідних заходів для усунення несправності. Способи ремонту холодильника при витоку холодоагенту наступні:

  • Пропаюємо тугоплавким припоєм місце витоку
  • Накладаємо спеціальну полімерну латку
  • Замінюємо пошкоджену деталь на нову

Капітальний ремонт холодильника — це досить складний і трудомісткий процес. Наш сервісний центр має висококваліфікованих фахівців, які виконують якісний ремонт холодильника, застосувавши весь свій досвід і навички в поєднанні з дорогим професійним обладнанням та витратними матеріалами.

Ми ремонтуємо холодильники всіх моделей і марок, вітчизняного та іноземного виробництва. Ми виробляємо ремонт побутових холодильників і морозильних камер як безпосередньо в будинку, або квартирі замовника, так і в майстерні. Місце ремонту визначається складністю необхідної роботи та обладнанням, яке може знадобитися при ремонті.

Схожі статті
Наша адреса:
м. Івано-Франківськ. вул. Галицька, 1
Пишіть на:
Виклик майстра за телефонами: